Doorgaan naar hoofdcontent

Zonnestralen verduurzamen woonzorglocatie Overspaarne van Kennemerhart

Zonnestralen verduurzamen woonzorglocatie Overspaarne van Kennemerhart
Op 20 maart 2023 is de zonnestroomcentrale van Kennemerhart op de woonzorglocatie Overspaarne feestelijk geopend. Het gaat om totaal 442 zonnepanelen die op de verschillende schuine en platte daken van Overspaarne in Haarlem Noord zijn ge├»nstalleerd. Green Deal Zorg Cedric van der Meulen, bestuurder Kennemerhart: 'Deze zonnestroom-installatie is een voorbeeld van hoe Kennemerhart inzet op… Het bericht Zonnestralen verduurzamen woonzorglocatie Overspaarne van Kennemerhart verscheen eerst op Kennemer Energie.
 
Extra info verduurzaam je huis
Bijeenkomst IJhorst Bespaart energie en kosten op 9 meiDatum en tijd: dinsdag 9 mei 2023, van 19.45 tot 21.30 uur (inloop 19.30 uur)Locatie: De Poele te IJhorstVoor wie?: woningeigenaren in IJhorstDoor de hogere energiekosten is het interessant je huis te verduurzamen. IJhorst Energie helpt je vooruit. Doe gratis mee en bespaar!De energieprijzen zijn nog steeds […]
 
Minister Jetten: "Windenergie op land onmisbaar voor het behalen van de klimaatdoelen"
In de beantwoording van een aantal Kamervragen benadruk ... Het bericht Minister Jetten: "Windenergie op land onmisbaar voor het behalen van de klimaatdoelen" verscheen eerst op NWEA.
 
Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.