Doorgaan naar hoofdcontent

Zoutbatterij trekt veel bekijks op vakbeurs zonne-energie

Zoutbatterij trekt veel bekijks op vakbeurs zonne-energie
Zonne- of windenergie oneindig opslaan in een veilige batterij, zonder gevaarlijke stoffen, die voor de volle honderd procent te recyclen is. Het kan in de Zwitserse zoutbatterij die het Nederlandse Fortona op de markt heeft gebracht. Tijdens de presentatie op zonne-energievakbeurs Solar Solutions International trok de batterij veel bekijks.
 
Kooi Duurzame Doener in nieuwste editie Ondernemend Friesland
Freon Kooi staat volop in de schijnwerpers in het nieuwste nummer van Freon Ondernemend Friesland. Als Duurzame Doener vertelt een woordvoerder van het bedrijf over de duurzame visie van het Drachtster bedrijf. "Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) spelen al jaren een grote rol bij de (door)ontwikkeling van de producten van Kooi." UFO GO "Zo […] Het bericht Kooi Duurzame Doener in nieuwste editie Ondernemend Friesland verscheen eerst op Fossylfrij Frysl├ón.
 
Green Deal Industrieplan stap in de goede richting, maar niet vergaand genoeg
De Europese Commissie heeft haar Green Deal Industrial ... Het bericht Green Deal Industrieplan stap in de goede richting, maar niet vergaand genoeg verscheen eerst op NWEA.
 
Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.