Doorgaan naar hoofdcontent

Eindhovense studenten bouwen stoere terreinwagen op zonne-energie

Eindhovense studenten bouwen stoere terreinwagen op zonne-energie
Een off-road auto op zonne-energie, waarmee je op ruig avontuur gaat, kan koken en je telefoon kunt opladen. Studenten van de TU Eindhoven bouwen aan de eerste terreinwagen die rijdt met behulp van de zon. Een krachtpatser die niet te zwaar mag zijn.
 
Subsidie voor groene daken in Stichtse Vecht
De gemeente stelt subsidie beschikbaar voor inwoners van Stichtse Vecht die een groen dak willen of hun regenpijp willen afkoppelen. Dit vertelde Ronald Loeve tijdens de bijeenkomst op dinsdagavond 14 maart over duurzame daken in het MEC in Maarssen. De bijeenkomst was drukbezocht en georganiseerd door NMU. De gemeente Stichtse Vecht ziet graag meer groen […] Het bericht Subsidie voor groene daken in Stichtse Vecht verscheen eerst op Stichting Duurzame Vecht.
 
Europa's grootste marktplaats van zonnepanelen start met abonnementsmodel in Nederland
Het Noorse Otovo, de online marktplaats voor de installatie van zonnepanelen, is vanaf nu ook actief in Nederland. Sinds de oprichting in 2016 is Nederland het dertiende land waarin Otovo gaat uitbreiden. Met een notering aan de beurs van Oslo dekt het bedrijf nu negentig procent van de residentiƫle zonne-energiemarkt in Europa.
 
Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.