Doorgaan naar hoofdcontent

Schooldakrevolutie Moerdijk - Hoe staan we ervoor?

Schooldakrevolutie Moerdijk - Hoe staan we ervoor?
Zonnepanelen op de daken van alle scholen. Om schoolkinderen te betrekken bij de energietransitie, te laten leren over het belang van zonne-energie én om dankzij de zelf opgewekte duurzame energie te besparen op de energierekening. Het geld dat hierbij wordt bespaard kan direct terugvloeien in het onderwijs. Stichting Schooldakrevolutie droomt van een toekomst waarin alle kinderen in Nederland leren op en over zonnestroom van eigen schooldak. De ANBI-stichting is aanjager van een landelijke revolutie en streeft naar zonnepanelen op alle geschikte schooldaken.
 
Burgemeester Boy Scholtze op bezoek
Vandaag ontvingen we burgemeester Boy Scholtze in de Energiebrouwerij aan de Schansstraat. Met team TEC en TREM sprak de burgemeester over de samenwerking met de gemeente Drimmelen. En natuurlijk hebben we alles verteld over onze energieprojecten.
 
Salderingsregeleling Nu en na 2025
BRON : MILIEU CENTRAAL 2023 Zonnestroom die je zelf niet verbruikt, lever je aan het elektriciteitsnet. Door de salderingsregeling krijg je daar net zoveel voor als je betaalt voor de stroom die je afneemt van het energiebedrijf. Maar ook zonder dit 'wegstrepen' zijn zonnepanelen heel aantrekkelijk. Lees meer over salderen nu en vanaf 2025. De...
 
Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.